לתמיכה ו/או עזרה חייג:
טלפון: 052-7454330לחץ לחיוג

סכין דיק לבשר-שף הטורקי נוסרט-Friedr Dick Ergogrip

מק"ט 8242526


מכירה רגילה

*סכין מהטובות בעולם* סכין , מבית Dick, סכין בשר עם להב גבוה באורך 26 ס''מ של חברת DICK הגרמנית. הסכין מסדרת ERGOGRIP מיוצרת ללא רווח בין הידית ללהב להגיינה מירבית בזמן ואחרי החיתוך. ידית הפלסטיק הארגונומית מכילה שקע רחב לאגודל, על מנת לה
 
אצלנו רק: 170.00 ₪ 170
דמי משלוח: 39.00 ₪
  (אופציה לאיסוף עצמי)
 
סה''כ כולל משלוח:  209.00 ₪
לחץ לאפשרויות תשלומיםלחץ לאפשרויות תשלומים לחץ לצפיה בסרטון מוצרלחץ לצפיה בסרטון מוצר יבואן רשמייבואן רשמי שירות מקצועישירות מקצועי קניה בטוחהקניה בטוחה מהירמשלוח מהירמשלוח מהיר
 

תיאור המוצר
כבר 238 שנה שחברת DICK ממשיכה להוות שם נרדף לאיכות ומקצועיות בלתי מתפשרת בתחום הסכינים. החברה המשפחתית נוסדה בגרמניה בשנת 1778, ומאז הפכה ליצרנית היחידה בעולם שמציעה מגוון מלא של סכינים, מוטות השחזה וכלים נוספים עבור קצבים ושפים, בנוסף למכונות טחינת בשר.
בבית ובשוק העסקי
מגוון המוצרים הרחב והמרשים שמציעה החברה הופך אותה לספק המושלם עבור תעשיית המזון והקולינריה. לא מפליא אם כן שמרבית בתי הספר הגבוהים לבישול ברחבי העולם משתמשים בסכיני DICK.
ואכן, אחד היתרונות הבולטים של מוצרי החברה הוא התאמתה לשוק העסקי ולמטבחים מוסדיים לשימוש מאסיבי. בניגוד לחברות אחרות אשר מיועדות בעיקר ללקוח הפרטי, תוכלו למצוא סכיני DICK במסעדות שף ברחבי העולם, מלונות יוקרה, תחרויות בישול בינלאומיות ובתי עסק שונים ומגוונים. בשנים האחרונות החברה עברה ממכירה בלעדית של מוצרים לשפים ואנשי מקצוע – לנגישות מלאה לקהל הרחב, כך שכיום כל אחד יכול ליהנות מהכלים הטובים ביותר בעולם אצלו במטבח.


הסכינים של F.DICK עשויים מסגסוגת נירוסטה איכותית ביותר.
סגסוגת זו מהווה את הבסיס ממנו יוצרים ומעצבים את הסכין האיכותית הזאת.

הכנת הסכין מורכבת מהרבה שלבים ותהליכים מורכבים:
הלהב וקט:

האחיזה הפנימית עשויים מקשה אחת חזקה מסגסוגת נירוסטה ומעוצבים ממוטות קוניים ייחודיים.
השלב הבא בהכנה כרוך בהקשחת הסכין – שלב זה הנו שלב קריטי לאיכות המוצר הסופי.
הסכינים מוקשחות באטמוספרת גאז אשר מגינה על הסגסוגת בטמפרטורות גבוהות מ1000ºC.
הציוד בו משתמשת חברת F.DICK הוא המילה האחרונה בטכנולוגיית ייצור סכינים ומאפשרת שליטה מלאה במהלך כל תהליך ההקשחה.
כל מגע עם חמצן נמנע לחלוטין וזאת על מנת שהסכין תהיה ברמת הקשיחות הגבוהה ביותר.

השלב הבא בתהליך יצירת הסכין הוא תהליך החיסום:

מחממים את הסכין המוקשחת לטמפרטורות של 200º – 280º C על מנת להסיר את החולשות הקיימות במתכת
במונחים מדעיים – כל מולקולות המתכת "מתיישרות" ומתמקמות בצורה האפקטיבית ביותר ויוצרות מתכת חזקה במיוחד.


על מנת להבטיח שסכיני DICK גרמניה ישארו ברמה ובאיכות המוכרות לאורך זמן, יש להקפיד על ניקיון, תחזוקה והשחזה שוטפת. 
• כל הסכינים של DICK גרמניה בעלות ידית מפלסטיק ויכולות להיכנס למדיח.
• עם זאת, שטיפתן במדיח לאורך זמן עלולה ליצור דהיה של צבע, הכתמה וחלודה – ועל כן מומלץ לשטוף את הסכינים ידנית.
• מומלץ לנקות את הסכינים ישירות לאחר השימוש באמצעות סבון כלים עדין.
• ניתן לחטא את הסכינים בטמפרטורה של עד 130 מעלות צלזיוס.
• יש לשמור את הסכינים ומוטות ההשחזה בתוך מחזיק סכינים או במיקום יבש ששומר על הלהב ממגע.
• החברה מציעה מגוון של מוטות השחזה (שטולים) ומכונות השחזה משוכללות לקצבים, לשפים ולמטבח הביתי.

ימיי אספקה:  7


סרטון מוצר

שלח לחבר

×

הודעה

שלום, RatDesign כלי הבית של ישראל מציעה מוצר מדהים שחשבתי שיעניין אותך: המוצר הוא סכין דיק לבשר-שף הטורקי נוסרט-Friedr Dick Ergogrip והוא נמכר במחיר 170.00 ₪ בלבד. אנא הקלק על הקישור הבא כדי לראות את המפרט המלא
https://www.ratdesign.co.il/%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9F%2D%D7%93%D7%99%D7%A7%2D%D7%9C%D7%91%D7%A9%D7%A8%2D%D7%A9%D7%A3%2D%D7%94%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A7%D7%99%2D%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A8%D7%98%2DFriedr%2DDick%2DErgogrip/p-1247.htm

תודה לך. הודעתך נשלחה לחבר.


 

סגור

שאל אותנו על המוצר

×

תודה לך. הודעתך נשלחה בהצלחה.

Copyright © 2020 ratdesign.co.il. All rights reserved.

https://www.ratdesign.co.il/%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9F%2D%D7%93%D7%99%D7%A7%2D%D7%9C%D7%91%D7%A9%D7%A8%2D%D7%A9%D7%A3%2D%D7%94%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A7%D7%99%2D%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A8%D7%98%2DFriedr%2DDick%2DErgogrip/p-1247.htm

אתר זה מופעל ע"י מערכת SafeSHOP, חנות וירטואלית מבית SRV אחסון אתרים
צור קשר - דואר אלקטרוניצור קשר - דואר אלקטרוני צור קשר - טלפוןצור קשר - טלפוןמצא אותנו ב- Wazeמצא אותנו ב- Wazeפנה אלינו ב- WhatsAppפנה אלינו ב- WhatsApp